FORMACIÓ EN ALTERNANÇA PER A LES EMPRESES

Des de l’any 2013 ajudem les empreses a captar talent jove en el marc d’una relació satisfactòria i amb el màxim estalvi en les cotitzacions a la Seguretat Social.

Formació Professional Dual

A Exist som pioners en la implantació de programes de Formació Professional Dual basats en el model establert al novembre de 2012 pel Reial Decret 1529/2012. Des d’aleshores més de 1.500 joves han participat en els nostres programes. Mitjançant la modalitat de teleformació i els convenis que tenim amb centres acreditats per impartir les sessions presencials, donem cobertura a tot el territori estatal.

Diversos dels nostres clients participen en els nostres programes de Formació Professional Dual com una manera de fer efectiu el seu compromís amb la societat, facilitant la inserció de les persones joves al mercat de treball i donant compliment a les seves polítiques de responsabilitat social empresarial.

Donem cobertura a tot un seguit de llocs de treball de les famílies professionals de l’Administració i gestió, Comerç i màrqueting, i Hostaleria i turisme.

Avantatges per a les empreses

selecció_768x350

SOL·LICITA INFORMACIÓ


    Aquest lloc està protegit per Google reCAPTCHA i s'apliquen la Política de privadesa i les Condicions del servei de Google.

    He llegit i accepto les condicions legals.