Serveis a les empreses

A Grup Exist oferim serveis d’intermediació laboral, selecció de personal i Formació Professional Dual a totes aquelles empreses que necessitin captar talent en el marc d’una relació satisfactòria i avantatjosa.

AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

Des d’Exist treballem en coordinació amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a Agència de Col·locació número 0900000226.

Intermediació laboral

Aquest servei té com a finalitat proporcionar a les persones en situació d’atur una ocupació adequada a les seves característiques, i alhora facilitar a les empreses les candidatures més apropiades per als seus requeriments i necessitats.

Selecció de personal

T’ajudarem a seleccionar els millors professionals segons les teves necessitats i t’assessorarem en les millors opcions en matèria de contractació, des de la proximitat en l’atenció i l’anàlisi de cada cas particular.

Necessito personal


Avantatges per a les empreses

  1. Captació de talent jove
  2. Durada dels itineraris d’entre 18 mesos i 3 anys
  3. Incorporació de persones en el marc d’una relació satisfactòria i avantatjosa
  4. Flexibilitat en les dates d’inici
  5. Estalvi en el temps i el cost de selecció
  6. Màxim estalvi en les cotitzacions a la Seguretat Social durant el programa
  7. Estalvis addicionals per transformació dels contractes en indefinits al finalitzar el programa

FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL

A Grup Exist som pioners en la implantació de programes de Formació Professional Dual basats en el model establert al novembre de 2012 pel Reial Decret 1529/2012. Des d’aleshores més de 1.000 joves han participat en els nostres programes. Mitjançant la modalitat de teleformació i els convenis que tenim amb centres acreditats per impartir les sessions presencials, donem cobertura a tot el territori estatal.

Diversos dels nostres clients participen en els nostres programes de Formació Professional Dual com una manera de fer efectiu el seu compromís amb la societat, facilitant la inserció de les persones joves al mercat de treball i donant compliment a les seves polítiques de responsabilitat social empresarial.

Donem cobertura a tot un seguit de llocs de treball de les famílies professionals de l’Administració i gestió, Comerç i màrqueting, i Hostaleria i turisme.

Itineraris