SOBRE NOSALTRES

EXIST és un centre de Formació Professional Ocupacional homologat pels Serveis Públics d’Ocupació. Disposem d’un centre presencial acreditat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de tres plataformes acreditades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), des dels quals podem impartir un ampli repertori de certificats de professionalitat i d’especialitats formatives del catàleg oficial. Aquesta oferta formativa es correspon principalment amb les famílies professionals de:

Administració i gestió

Comerç i màrqueting

Hostaleria i turisme

Informàtica i comunicacions

Pioners en la formació de certificats de professionalitat online

Som pioners en la formació basada en certificats de professionalitat online. Les nostres tres plataformes ens permeten cobrir un ampli ventall de 24 certificats corresponents a diverses famílies professionals. Amb aquesta oferta formativa donem cobertura a nivell estatal. Les parts presencials obligatòries dels certificats les realitzem tant a les nostres instal·lacions de Mataró com en els diversos centres presencials que col·laboren amb nosaltres, amb la qual cosa tenim presència en un total de 13 Comunitats Autònomes.

Línies de treball

Dins de l’ampli sector de la Formació Professional Ocupacional, tenim una consolidada experiència en les tres branques següents:

  1. Programes subvencionats per a persones en situació de desocupació. 
  2. Programes subvencionats per a persones ocupades.
  3. Contractes de Formació en Alternança (antic contracte per a la Formació i l’Aprenentatge).